Ny direktør i Vandmiljø Randers A/S pr. 1/1 2025

Ved årsskiftet overtager Johan Harkjær Kristensen direktørposten i Vandmiljø Randers A/S efter Peter Christensen, som går på pension.

2 Johan, Jan Peter, Beskåret

Ny direktør på posten

I forbindelse med den nuværende direktør for Vandmiljø Randers, Peter Christensen, går på velfortjent pension, har en enig bestyrelse ansat Johan Harkjær Kristensen til at overtage posten i selskabet. Den nye direktør tiltræder 1. januar 2025, hvor der vil være en kort overdragelsesperiode inden Peter Christensen trækker sig tilbage.

Vi er utrolig stolte over, at vi har fået muligheden for at ansætte Johan, der med sin profil og kompetencer kan være med til at gennemføre alle de opgaver, som Vandmiljø Randers har i pipeline de kommende år. Vi i bestyrelsen ser frem til et godt samarbejde med Johan, der er en erfaren herre inden for Vandmiljø Randers’ kerneområder, og som er vant til et bredt samarbejde mellem forsyningsbranche, kommune og øvrigt erhvervsliv

Johan Harkjær Kristensen er uddannet civilingeniør i 2013 og startede sin karriere hos NIRAS, hvor han bl.a. arbejdede med oversvømmelsesplaner og klimatilpasning af byer og erhverv. Efter 9 år i NIRAS, med en HD i Organisation og ledelse og nogle års erfaring som gruppeleder i rygsækken, startede han som spildevandschef hos Ikast-Brande Spildevand i marts 2022.

At arbejde for en mindre forsyning har givet mig god mulighed for at komme rundt i hjørnerne og forstå, hvordan en forsyning er bygget op. I min tid hos Ikast-Brande Spildevand har jeg fået en rigtig god forståelse for de økonomiske og administrative regler, som sætter rammerne for forsyningers arbejde. Derudover ved jeg, hvor vigtigt det er at skabe gode relationer til vores eksterne interessenter, såsom kommunen og det lokale erhvervsliv, så vi opnår den bedste sammenhæng mellem forsyningens arbejde og de aktiviteter, der ellers sker i kommunen. Jeg glæder mig meget til at blive en del af Vandmiljø Randers og til at være med til at sætte retningen for forsyningen i fremtiden
Johan Harkjær Kristensen Glæder Sig Til At Være Med Til At Sætte Retningen For Vandmiljø Randers I Fremtiden. (Foto Vandmiljø Randers)

Johan Harkjær Kristensen glæder sig til at være med til at sætte retningen for Vandmiljø Randers i fremtiden. (foto: Vandmiljø Randers)